Potentiel livsnødvenig nødinfo

Søndagsbrunching er en forkælet branche

IMG_2625

Jeg ligner en med tømmermænd and (speaking the truth), dét havde jeg!

IMG_2628

I Søndags mødtes jeg inde i Århus med mine to fader-delene-søstre. Vi havde fået en af de populære brunchbokse, der i alskens afskygninger tilbyder en lækker søndag formiddag for to (i vores tilfælde tre).

Eller det troede vi i hvert fald. Det eneste sted brunchen kunne indløses en søndag, var på Café Lava ved åen. Det tror jeg til gengæld også, at de godt selv var klar over. Vi stod for det første ved skranken i 20 min, og ventede på at få anvist vores bord. Da vi så kom ned og sidde og skulle kigge i  menukortet, skulle vi vælge imellem to forskellige slags luksusbrunch. Nedenunder står en noget billigere gang røræg med bacon og ved siden af os kan man få en endnu billigere morgenbuffet.
– Vi spørger om vi må bytte til en gang røræg, mod stadig at betale for de noget dyrere luksusbrunch, som vi jo i virkeligheden allerede har gjort. Det kan ikke lade sig gøre.

Og her bliver jeg lidt forundret. Som servicemedarbejder i en butik, der om nogen lever på sin høje service, har jeg simpelthen så svært ved at forstå hvordan caféer, restauranter osv. ikke ser kundens tilfredstillelse som det ypperste mål?
Generelt har jeg lidt en ide om at søndagsbrunchcafeer har det lidt for nemt. Det er begrænset hvor mange der rent faktisk har åbent, men de har en konstant kundegruppe der uden at tøve svinger ind forbi gang på gang. På den måde kan de sætte priserne i vejret og servicen i bund. Alle vil jo have müsli og pandekager om søndagen, og vi kommer igen, også selvom vi bliver skuffet, for de er de eneste der kan opfylde søndagsbehovet.

Jeg får sku helt lyst til at åbne en lille brunchbiks, med højt til loftet, smil fra personalet og ordentlige råvarer <3

IMG_2326

Speaking of højt humør, så skyldtes tømmermændene en særdeles dejlig aften (eller i virkeligheden to), i selskab med VU. Fredag skulle vi præsenteres for kandidaterne til vores Landsstævne. Alle dem der stiller op til de store poster, og som tror på, at de er den rette, til at bringe VU i sikker havn. Spændende! Opdatering følger… Til sådanne begivenheder hører sig jo også en kjole, eller to.
Lørdag måtte vi til Randers for at overværer et formandsskifte. (Den nye dronning ses ovenfor)

Begge dele indeholdte adskillige flasker, gode venner og godt humør – jeg var glad, men godt ramt søndag morgen…

ps. billedet med pina-cola og blød skovbund er fra Smukfest, men tømmermænd er vel tømmermænd, og det slørede billede viser meget fint vores begges tilstand. Også lørdag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Potentiel livsnødvenig nødinfo