På en McDonalds i Herning

Juleønsker 2015

Tiden er virkelig løbet fra mig… Om lidt er det december, og jeg har stadig svært ved at forstå, at det overhovedet er vinter. Jeg løber stærkere end jeg plejer for tiden, men når det skal være, så er juletiden jo ikke det værste at blive “overrasket” med. Det taler ultimativt til mit romantiske hjerte, og jeg er så klar til at høre “All i want for Christmas” på repeat. Det får SRP’en altså ikke lov at ødelægge.

For et par år siden, blev jeg så irriteret på mig selv, da jeg igen igen ikke kunne komme på alt det jeg ønskede mig, så jeg kunne skrive listen ned og sende videre. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville skrive alt hvad jeg kom i tanke om i løbet af året, ned på min telefon, så jeg når vi nåede juletid havde en laaang liste. Siden da har det været piece of cake, når både moster og farmor kimer en ned efter ønsker. Rådet er hermed givet videre 😉

Derfor tænkte jeg også, at jeg ville dele lidt ønsker med jer – måske jeg kan inspirere til de af jer, der stadig er i tvivl om hvad i selv ønsker jer…

Skærmbillede 2015-11-27 kl. 10.35.57

1. Elkedel // 2. Margurit øreringe //3. Blue Fluted Plain stel fra Royal Copenhagen // 4. Hunter gummistøvler //  5. Stille hjerte dvd // 6. Menu kværn sæt // 7. Lanterne //8. TVS Wok // 9. Holmegaard vinglas //10. Elisabeth Arden Untold Absolu parfume.

Yderligere inspiration, kan også findes i mine interiør ønsker her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en McDonalds i Herning