Det blev et JA!

Moving in or moving out?

Om mindre end en måned, står jeg med min kæreste og nøglerne til vores første fælles lejlighed i hånden. Det hele er efterhånden kommet på plads, og derfor tør jeg nu godt sige det højt.
Hvor har det været svært at holde hemmeligt!

IMG_0683

Her i Genevé øvede vi os lige i dét at lave mad. Det skal blive spændende at se, hvordan den del kommer til at gå 😉

Lejligheden er et par og 60 kvm, ligger centralt i Skanderborg by, lige ned til søen, og ellers bare godt placeret. Det er perfekt til os.
I forhold til, at vi har valgt at blive i Skanderborg, har det være et ønske fra os begge. Vi kan altid, tidsnok, rykke til Århus om et par år, men lige nu har vi ikke travlt, heller ikke selvom vi skulle vælge at starte studie efter sommeren. Så langt væk er Skanderborg og Århus bestemt ikke fra hinanden, at det ville give problemer.

Lige nu, har jeg desværre slet ingen billeder af lejligheden, men jeg lover både før-, og efter-billeder når vi først går igang med at flytte. Ihh altså hvor bliver det spændende!
I går, var vi inde og ændre i vores folkeregisteradresse, så blev det hele en smule mere virkeligt.

På tirsdag får vi begge udleveret vores SRP, og lige nu kan det simpelthen ikke gå hurtigt nok med at få den afleveret, så vi kan holde juleferie og gå igang med at pakke ned.
Jeg glæder mig som et lille barn, og jeg lover at i får lov at komme med på rejsen! <3

God weekend, og glædelig 5. december!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blev et JA!