Hvilken verden mine børn dog skal vokse op i

Hvordan er man en god blogger?

Det føles helt fremmed for mig at side her ved tasterne i det ellers så velkendte WordPress… Den seneste tid er mine tanker blevet plottet ned i et word og gemt langt væk, fremfor vanligt delt her på bloggen. Og det er virkelig en skam, tager i betragtning af, hvor meget jeg har savnet det.

Min blog er hvad den altid har været, et sted jeg har mulighed for at udtrykke mig og mine bekymringer, og det ønsker jeg virkelig den skal blive ved med. Men jeg må også acceptere, at nogen ting er for store til at dele med gud og hver mand, og derfor har et word dokument simpelthen bare virket mere safe. Hvem kender ikke den famøse facade og de store tabuer.

Hvorfor fanden snakker vi egentlig ikke bare om tingene?

IMG_9643
Og derfor vil jeg godt have lov at snakke om noget af det man som blogger bestemt ikke må snakke om, nemlig sin blog. Hvor meta det end lyder.
Hvordan er man en god blogger, og hvordan er man den bedste blogger?

Jeg ville bestemt gerne give jer svaret hvis jeg havde det, men i virkeligheden vil jeg helst høre jeres svar. I er hvad der gør min blog til en blog og ikke blot en dagbog eller et almindeligt stykke A4 papir. Gud hvor bliver det kliché og hvor ville jeg ønske at jeg kunne gøre det med lidt mere stil, men ligesom så pokkers mange andre piger i dagens Danmark er jeg sku lidt i tvivl. I mindre grad om hvorvidt mine lår er større end venindens og i lidt højere grad om hvorvidt mine ord er bedre? For det er trods alt det jeg ønsker at blive vurderet på. I denne omgang.

Så hvordan er man en god blogger?

Mens i tænker og jeg venter, vil jeg i samme omgang både grine og græde hjernen ud til aftenens paradise hotel. Det er værre end alverdens vanedannende sukkerholdige drikke og sager. Jeg kan ikke stå for det.

 

Tak fordi du læste med så længe – intet andet end taknemmelighed herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken verden mine børn dog skal vokse op i