Lidt om 3.g-tanker og uddannelsesvalg

Holder vi overhovedet ferie når vi har ferie

De sidste par dage har jeg som tidligere nævnt arbejdet i bøgeskoven for at tjene et medhjælperarmbånd ind til årets smukfest. I dag kl 15 ramte jeg (og min gode veninde) så de 42 timers arbejde det kræver, og vi kunne holde fyraften. Jeg tror jeg kommer til at have sandwich og smørrebrød på hjernen længe endnu…

Ellers kommer sommeren til at forløbe sig stille og roligt for mit vedkomne. På torsdag tager min kæreste og jeg et smut til Hamborg, primært for at besøge Miniature Wonderland, men ellers bliver det hvad vi kan kalde udlandsferie for i år. Når man pludselig ikke længere har noget S.U kan det godt blive lidt svært at være udeboende og samtidig tage på ferie. Senere på sommeren smutter vi dog en tur til Skagen med familien, hvilket (hvis der er godt vejr) næsten er som at tage sydpå til en lækker havneby. Uanset hvor ferien går hen, elsker jeg at komme lidt væk. Det bliver hurtigt det samme, når man er hjemme dagen lang. Og så har jeg faktisk også lidt en tendens til at glemme at holde ferie når jeg bare er herhjemme, og har ferie.

Alt for hurtigt får jeg booket kalenderen med middage og planer – ikke at nogen af dem er dårlige, tværtimod – men det betyder ofte, at vi ikke får holdt den ferie og slappet af, som det jo egentlig var planlagt. Generelt tror jeg, at jeg er dårlig til det der med at sige nej og koble af. Min mail er altid åben og beskeder får lov at tikke ind. Jeg har altid lige en ting eller to der kan ordnes på computeren eller et ærinde i byen. Heldigvis holder jeg af det meste. I hvert fald i store træk. Men jeg tror jeg ville have godt af at lære at slappe lidt mere af når tid er. Hvorfor har vi egentlig så stort et behov for hele tiden at være opdateret, og ikke at kunne holde ferie når vi har ferie? (Please sig jeg ikke er den eneste).

En af mine gode venner har det ultimative trick. Jeg beundrer ham virkelig at han kan gøre det og så så længe ad gangen. Forstyr-ikke-funktion på telefonen. Intet kommer igennem og intet kan forstyrre. Måske jeg skulle prøve det. Sådan for alvor at holde ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om 3.g-tanker og uddannelsesvalg