Når Sia flopper, Phlake er down-to-earth og Christoffer stadig charmer

En hjemlig stue – før og under

Det gik op for mig, at jeg grundede den mere eller mindre pauselignende tilstand bloggen var i, efter min kæreste og jeg flyttede hjemmefra, aldrig har vist jer vores hjem.
Jeg tænkte derfor, at starte fra starten, og dele lidt flytterod. Haha. Helt ærligt så savner jeg det lidt, det var faktisk rigtig hyggeligt, sådan at måtte være lidt kreativ mens vi ingen møbler havde, og at bruge dagene på at pakke ud og flytte på plads.

IMG_9714 IMG_9719 IMG_9720

Jeg har, både på grund af min status som skilsmissebarn men også en del andre aspekter, flyttet rigtig rigtig mange gange i mit liv, og jeg føler efterhånden, at jeg er lidt af en ekspert. For mig var der derfor slet heller ikke noget vemodigt ved at flytte, ligesom det var for min kæreste, der flyttede fra sit barndomshjem. Men det var faktisk, med frygt for at lyde helt skør, rart at få lov at være en del af den sentimentalitet der var omkring det, at flytte fra sit barndomshjem og “flyve fra reden”. Det gjorde det lidt mere virkeligt, at vi var ved at kaste os ud i et meget voksent projekt. Og jeg må indrømme, at jeg faktisk fældede en tårer eller to, da vi tog den sidste kasse med derfra, sagde på gensyn til min kærestes mor, og havde vores første nat i vores egen lejlighed.
Glæden var heldigvis stor morgenen efter.

IMG_9722

Tv-hygge på flyttmanér. Så bliver det ikke mere autentisk <3

… Billeder af lejligheden som den ser ud idag, følger i næste indlæg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Sia flopper, Phlake er down-to-earth og Christoffer stadig charmer