Shopping: Er det så rigtigt efterår nu eller hvad?

Bridget Jones baby

Eller nærmere ‘Paradise for voksne’ som min kæreste har udtalt.

Og han har nok lidt ret. Men sjov var den, da jeg tidligere idag var en tur i biffen med en god veninde ved hånden og både en skål popcorn og en pose slik. Det hører sig jo til. Og selvom jeg faktisk ikke kan huske at have fulgt særligt meget med i de andre film, i hvert fald ikke mere end hvad der for tid til anden har kørt over fjerneren, kunne jeg sagtens både følge med og nyde det. Historierne hænger unægteligt sammen, men med en kort catch-up fra din veninde, så kan du sagtens være med. Det er noget med hvem der er hvem og hvem hun har set længst, længere er det ikke For historien denne gang er helt ny.

ew-1396-jones-cover-2_612x380_0

Og hylende morsom. På en og samme tid holdt jeg med både Bridget og begge de mulige fædre der optræder. Speaking of first-world-problem – de er jo begge smoking hot og abnormt bedårende, fulstændig head over heels godt far-potentiale… Og så er det jo bare en ‘komisk’ situation. Altså, to potentielle fædre, og så til en mor +40. Der er noget om det, når min kæreste kalder det ‘Paradise for voksne’ både intrigen og “godt-det-ikke-er-mig”, samt den tåkrummende følelse var til stede. Selvfølgelig tilført en stor mængde latterkramper og chick-flick momenter. Det er jo en tøsefilm 😉

Gør det nu bare. Kom afsted. Og få et godt grin med veninderne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping: Er det så rigtigt efterår nu eller hvad?