Fremtidsplaner... Der kan fylde for meget

Spontan beslutning efter lang betænkningstid

Hvad var det så for en spontan beslutning jeg teasede om igår?

Det er faktisk overhovedet ikke en spontan beslutning. For jeg har brugt laang tid på at tænke det igennem og overveje forskellige løsninger. Faktisk lige siden jeg fik at vide, at jeg ikke har studie hele januar måned. Og endnu mere da jeg fandt ud af, at det også ville kunne lade sig gøre for min kæreste at holde lidt fri. Jeg ville på ferie.

Så igår, efter laaang tids søgen. Endte vi med at trykke køb på billetter og ophold i Marrakech. Marokko er egentlig et sted jeg længe har villet rejse til. Men det var uden tvivl twinpeaks.dk’s indlæg fra igår, hvor hun tipper om et par fridag til selvsamme destination, der gjorde udfaldet. Og så selvfølgelig taget med i beregningen, at vi kunne få det tæske billigt. Det tog mig et par timer fra jeg havde læst indlægget til billetterne var købt. Dét er faktisk det tætteste på spontant jeg nærmest kommer. Men er det ikke også nok? Til en start…

marrakech-soukFra Google

Men er du vimmer jeg glæder mig.

Til varme. Til sol. Til 1000 og én nats eventyr. Til markeder og krydderier, og til gåture med min kæreste. Ihh <3

riad-les-yeux-bleus-patio-nuit
Fra Google

Vi skal bo i en såkaldt Riad. Som jeg lige kan google mig frem til, er den overordnede betegnelse en form for bed and breakfast, bygget op omkring 4 længer oftest med en gård i midten. Og så er de mest autentiske selvfølgelig familie ejet og som taget ud af Alladins eventyr.

Dét og resten af landets stemning og kultur glæder jeg mig virkelig til at opleve. Har i allerede oplevet selvsamme, så del endelig ud af tips og tricks i kommentaren!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtidsplaner... Der kan fylde for meget