Københavner for en aften // Bloggers Delight X-mas party

Mine 10 mest læste indlæg i 2016

2016 er snart ved at rinde ud, og hvis det er noget jeg elsker ved denne tid, så er det programmet “året der gik”. Derfor har jeg i år besluttet at lave lidt min egen kavalkade af ting der har været gode, mindeværdige, sjove og måske også knap så sjove. I dag lægger vi derfor ud med de 10 indlæg der i 2016 har været mest læst.

13603523_1015690075186358_4774452059272143128_o

1. Absolut mest læst (måske endda i bloggens historie) var indlægget hvor jeg skålede med resten af Danmarks kommende studerende, og fortalte om min vej gennem nåleøjet.

nej-jeg-skal-ikke-have-et-sabbataar0-1

2. Da jeg et par måneder forinden fortalte, at jeg ikke skulle have et sabbatår, og satte hele retorikken om netop det til diskussion var i ligeledes mange der læste med.

familie-og-kaerlighed-for-et-skilsmissebarn0-13. Det der med kærlighed har fyldt meget. Sjovt nok fordi det fylder rigtig meget for mig. Og bloggens tredje mest læste indlæg i år, var da jeg bloggede en længere smørre om det der med familie og især kærlighed for et skilsmissebarn. Det var ikke nemt, og tårerne trillede faktisk ned af kinderne på mig, idet det gik op for mig, hvad det var min pointe var. I tog heldigvis (som altid) godt imod det.

familie-og-kaerlighed-for-et-skilsmissebarn1

4. Endnu engang bloggede jeg om kærlighed. Denne gang fuldstændig efter bloggens forskrifter, det var nemlig næsten midnat, og tankerne holdt mig vågen. Varer kærlighed evigt?

skal-du-ikke-ud-og-vaere-fuld0

5. Endnu engang lagde jeg op til diskussion, da jeg efter min studentertid og en tur på festival spurgte, om man virkelig altid skal være fuld, og om man tør svare nej?

lidt-om-3-g-tanker-og-uddannelsesvalg0-1

6. Da jeg endelig i sommers kunne kalde mig student, bloggede jeg lidt om de tanker jeg havde haft da jeg startede 3.g: at jeg ikke rigtig var sentimental omkring at afslutte det, men glædede mig til at starte noget nyt. Lidt om 3.g tanker og uddannelsesvalg

spontan-beslutning-efter-lang-betaenkningstid1

Billede fra google

7. Efter indlægget der ligger som 9. mest læste, delte jeg dagen efter indlægget her, om hvad det så var jeg havde været spontan omkring. Liige om lidt rejser vi afsted, og jeg glæder mig tosset!

mine-daarlige-vaner-og-egenskaber-20-1

8. Efter jeg havde fået lov at ligge her på Looklab, nærmere bestemt Bloggers Delight, gjorde jeg antræk til, at i skulle lære mig lidt bedre at kende. Og jeg lagde ud med mine dårlige vaner og egenskaber. Vol 2 kan findes her.

img_0684-e1477135099854

9. Inden jeg bloggede om den spontane beslutning der blev læst 7. flest gange i år, snakkede jeg lidt om det der med fremtidsplaner der kan fylde for meget. Jeg er nemlig lidt af en planlægningsfreak…

naar-man-baade-har-lyst-og-ikke-saa-meget-lyst-til-at-vaere-dansker0-1

10. Sidst i rækken af mine 10 mest læste indlæg i 2016, finder vi indlægget jeg skrev som modreaktion på hele debatten om, hvad det vil sige at være dansker, men i særdeleshed som modreaktion på Danskernes partis asylspray. Jeg bloggede om den der følelse man har, når man både har lyst, og ikke så meget lyst til at være dansker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavner for en aften // Bloggers Delight X-mas party