Mine stolteste øjeblikke i 2016

Årets (næsten) sidste dag

fullsizeoutput_1fe3shack
Forleden var mine to ældste-mor-delende søskende (ja altså de to ældste af dem jeg har samme mor som)  og jeg på vej mod Århus for at mødes med de to ældste-mor-delende søskendes far-delende storesøster. (I know det er ikke nemt). Men altså hende der er datter af mine søskendes far, og som jeg, de år min mor og hendes far var gift, betegnede som min ekstra søster. Den eneste ældste søster jeg har (haft). Vi hænger stadig ved. Selvfølgelig fordi hun er lige så biologisk beslægtet med mine søskende som jeg, men bestemt mest fordi det er hyggeligt, hun er sød og vi hygger os.

Og dét gjorde vi også i onsdags, da vi var ude og skøjte og dernæst tog burgere med hjem til hende og spillede spil og drak kakao.

Jeg må nok snart indse at mine skøjter er ved at synge på sidste vers. Så længe jeg husker har jeg altid haft mine egne. Min far var god til at støve dem op i genbrugsbutikker o.li. og det kunne virkelig betale sig dengang. Vi skøjtede helst hver dag, hele dagen. Mine søskende og jeg. I de seneste par år har det dog ikke været mere end en enkelt gang eller to om året, men sidst da jeg brugte dem under min reportage-skrivning, knækkede en del af fronten. Og så er det altså ikke ligefrem nemmere at holde balancen. Damn jeg savner den balance jeg kunne præstere som yngre. Især på baggrund af mine mange timer på hesteryg. Det gør virkelig noget for balancen. I dag skal jeg være heldig hvis jeg kan gå lige og oprejst på mine ben, haha.
Men nuvel et par runder blev det da til.

Til frokost tog vi lækre burgere med hjem fra The Burger Shack. Ligesom sidste gang jeg spiste lækre burgere, var det især pomfritterne der var et hit. The Burger Shack drysser åbenbart parmesan ud over deres fritter, og det skulle eftersigende være noget af det der gør dem ekstra lækre. Så det må da bestemt prøves herhjemme i nærmeste fremtid.
Desværre var min bøf mere rå end den var stegt. Jeg er normalt mest til medium stegt og gerne også lidt rødt kød, men en hakkebøf skal altså ikke være SÅ rød. Det gjorde uden tvivl oplevelsen af de ellers velsmagende burgere dårligere. Så hvis du skal på The Burger Shack i den nærmeste fremtid er det måske en ide at sikre sig, at bøfferne er rigtig stegt. Man orker ikke rigtig begive sig tilbage med den, når først man er nået hjem.

Ellers gik resten af dagen som sagt med brætspil og hygge, og på vejen hjem lagde jeg vejen forbi magasin for at bytte et gavekort fra juleaften til et par strømpebukser fra Wolford. Dém glæder jeg mig virkelig til at få på. Tør næsten ikke, i frygt for at de ligeledes går i stykker (ligesom alle de andre), men det var lige præcis derfor jeg besluttede at prøve dem. Jeg håber de i længden kan spare mig for bøvl, besvær og ikke mindst den enorme sum penge strømpebukser i alskens modeller og mærker hvert år koster mig… Fingers crossed!

Ps. Kig forbi i morgen, hvor jeg virkelig udfordrer mig selv på en helt ny måde og et helt nyt medie…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine stolteste øjeblikke i 2016