Kvote 2 guide #1 - De første skridt i din ansøgningsproces

Lufthavnstrummerum og københavnerbøf

Så sidder jeg her. Med 17 % strøm tilbage i London lufthavn. Og ingen omformer selvfølgelig. Jeg skal til Marokko og havde da slet ikke lige overvejet at tiden mellem vores to connecting flights (som er knap så connecting når der er 6 timer imellem dem), kunne være brugt på blogging og videoredigering. Well. Jeg har noget hækletøj i tasken, det må blive det… Apropos hækletøj, jeg har da ikke fået vist jer opfølgningen på det her indlæg. Den må i lige have til gode inden længe, for den er faktisk færdig. Og SÅ lækker!

Når. Men vi er altså på vej mod Marokko og varmere himmelstrøg med pitstop i London. I går brugte jeg, fordi vi alligevel skulle flyve fra København, derfor dagen hos min kusine som nyligt er flyttet til byen. Vi snakkede i 10 timer. Kun afbrudt af en burger fra Cock’s and cows. Og da klokken blev omkring midnat havde jeg næsten snakket mine tømmermænd væk, og vi kunne krybe til køjs.

img_0516

Så imens jeg sidder her og overvejer om det er 8 pund værd at få ladet min computer op de næste 4 timer så jeg kan komme igang med at redigerer alle de små klip sammen jeg fik filmet til weekendens landskonference med VU, vil jeg blot sige jer rigtig god mandag. Jeg aner ikke hvor pålideligt internettet har tænkt sig at være i Marrakech, men jeg satser på at tjekke ind forbi et par gange i løbet af ugen. Jeg duer bedst til de live opdateringer, og derfor er der altså ikke planlagt indlæg på forhånd. Vi må se hvad der sker…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvote 2 guide #1 - De første skridt i din ansøgningsproces