Kvote 2 guide #2 - Udtalelser, anbefalinger og frivillighedsbevis

Statusopdatering #1

Der er engang imellem et par tanker, indskydelser, lyster eller bekymringer, som ikke passer ind i et indlæg, eller i hvert fald ikke et for sig selv. De får for eftertiden plads i en lille statusopdatering, med plads til de store og små hverdagstanker og oplevelser…

img_0637

Jeg glæder mig til… at Looklab lige om lidt relanceres!

For tiden elsker jeg mit arbejde. Det var lidt svært at komme igang derude og få lært virksomheden at kende, men jeg er efterhånden godt på vej, og opgaverne bliver sjovere og sjovere. De sidste par dage har jeg brugt på aftaler om firmareklameprodukter, skydning af produktbilleder, opsætning af hjemmeside og meget meget mere.

Jeg drømmer om… en påskeferie der inkluderer fly. Drømmen er den her tur, den her eller den her!

Jeg gad godt have en kop marrokansk myntethe i hånden! Jeg øver mig netop i at efterligne den herhjemme med det rette udstyr og importeret the og tørret mynteblade. Det begynder at ligne noget!

Lige nu og her… gad jeg godt iføre mig den her og tage ud og danse.

Jeg gad virkelig godt prøve… at blive hypnotiseret. Jeg har en eller anden ide om, at jeg er en af dem det virkelig vil kunne du for. Jeg forestiller mig hvordan det skulle få mig til at lade være med at snacke så meget og løbe noget mere.

Jeg bor næsten… i den her for tiden. Med et par gode tykke strømpebukser er det PERFEKT januar-outfit.

Jeg forstår ikke… at den arganolie jeg har købt så rigelig med hjem af fra Marokko, kan være så lækker og brugbar, men lugte SÅ dårligt. Helt ærligt så er det lidt som en babyble.

Jeg ville ønske… det var d. 7 januar igen, så jeg kunne opleve den her dag forfra, og tage turen til Marrakech en gang til.

I øjeblikket craver jeg… knækbrødsostemadder med sennep. Dijon. Jeg har cravings der virkelig kun burde være graviditetspræget. Oftest er det egentlig bare løg og sennep. Haha

Jeg ved godt at mit skab bugner at tøj, men derfor måtte dem her, den her og den her ret gerne flytte ind også.

Det undrer mig… at jeg stadig ikke har fået købt den her. Vores sko roder ALTID i gangen. Forøvrigt den eneste af slagsen der kan passe i vores entré. Alle andre på markedet fylder 90 cm i bredden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvote 2 guide #2 - Udtalelser, anbefalinger og frivillighedsbevis