Launching today...

Hjemmestrikket trøje og lidt færdige alternativer

stikhaekleJeg lovede for længe siden et update på indlægget her. Trøjen er nemlig for længst lavet færdig, og varmer mig både de kolde morgener og aftener!

Dengang skrev jeg også om, hvor hyggeligt jeg synes det er at strikke, og da trøjen var færdig, gik jeg da også hurtigt igang med næste sysle projekt. Jeg manglede noget at bruge hænderne på mens jeg så tv osv. Det blev til et par hæklede karklude i julegave til min svigermor som hun havde ønsket sig. Jeg googlede bare en opskrift (og faktisk også en vejledning de gange jeg var i tvivl om masker eller forkortelser) og det var overraskende nemt. Og så er der massere at vælge imellem både de nemme og de mere avancerede.

For tiden er jeg igang med en hæklet elefant-bamse. En fra mit hold lagde et billede af den på sin instagram, som hun havde hæklet til sin roomie, og jeg var solgt med det samme!!

Hvis du ikke er helt ferm på fingrene, eller mønsterstrik lige er steppet for vidt, så er der nedenunder lidt andre lækre striks du kan varme dig på i vinterkulden. Meen jeg må nu sige, det er ikke helt det samme som selv at lave den, så spring ud i det. Mon ikke du har en bedstemor ved hånden eller telefonen der kan hjælpe hvis det brænder på? I mange strikkebutikker og webshops kan du købe trøjen som et sæt. Altså garn, opskrift, strikkepinde osv i én pakke. Spørg dig frem, eller søg på nettet, der er uendelige muligheder.

strik

Strik her, her og her (affilliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Launching today...