Uglen og papegøjen - og en rabatkode

Posters på plakaten // Rabat på boligshopping

ikke-navngivet-1

…Eller plakater på programmet. Lidt et dårligt ordsprog jeg havde gang i med overskriften, men ikke desto mindre er det faktisk både posters og plakater dagens indlæg skal handle om!

I går delte jeg historien om, hvorfor det lige præcis er en papegøje og en ugle der pryder vores væg i soveværelset. Men i dag deler jeg noget endnu mere spændende, nemlig en rabatkode til jer med 25% på de fineste andre plakater. Alt fra de populære Danmarks-posters, til fine typografier og ikke mindst lækre rammer. JustSpotted kører som sagt lige nu med 25% rabat blot ved brug af koden WINTERSALE25. Rabatkoden gælder indtil d. 3, så skynd dig!

I samme forbindelse som JustSpotted kører moodings (som er ejet af de samme som JustSpotted) også med 25% ved brug af samme kode. OG så tippede jeg jo igår om store rabatter på Ellos også. Altså der er boligshopping på programmet, og ingen undskyldninger hvis du spørger mig.

Jeg har længe overvejet om den her skulle op og hænge hos os, nu der endnu ikke findes en Skanderborg-plakat… Men nu da moodings også har rabat, overvejer jeg også, om det endelig er nu, at de her skal have plads på mit spisebord, eller om det snart var tid til at få anskaffet os sådan et her?

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uglen og papegøjen - og en rabatkode