Kommunikation på DMJX // Hvordan er det, og hvorfor valgte jeg det?

Ting jeg har gemt til eftertanke #2

Jeg er lidt af en eftertænksom type. Og så er jeg en af dem, der har både bogmærker og fotomapper fyldt med alverdens ting jeg har scrollet forbi, fået tilsendt og delt og som jeg siden har gemt. Til eftertanke. Det er ikke fordi jeg kigger dem igennem hver dag, eller særlig ofte, men når jeg en sjælden gang gør, er det rart, at kunne være lidt ekstra eftertænksom. Med ting der rammer plet. På den der måde hvor man virkelig kan mærke det.

Det er efterhånden længe side jeg delte første udgave af disse indlæg (læs det her), men i dag synes jeg det var tid til en omgang mere.

fullsizeoutput_274a

En tidligere kræftramt patient, lavede dette og flere andre kort efter hendes sygdomsforløb. De ting hun ville ønske folk havde vidst/sagt da hun selv var syg. Læs dem alle og køb dem her.

fullsizeoutput_2745

Sødt lille citat der dukkede op på min instagram for længe siden. Kærlighed handler om at give sig 100%, det tror jeg vidst godt jeg kan skrive under på.

fullsizeoutput_106

Søde Nooras væg. Ihh hvor den serie bare rummer meget godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommunikation på DMJX // Hvordan er det, og hvorfor valgte jeg det?