Alle de tårer jeg har grædt på forhånd

Badeland kræver badedragt

Først og fremmest bliver jeg simpelthen nødt til at sige TUSIND tak for responsen på mit indlæg i går. Jeg har virkelig verdens sødeste venner og læsere! Alt det kaffe, øl, middag og krammere jeg er blevet tilbudt, for søren det varmer ❤️

Men i dag skal det handle lidt om badedragter.

badedragter

Nr. 1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her// 6 her//

Jeg er nemlig så heldig at skulle til Lalandia i næste weekend på hyttetur med mit udvalg i VU. Og jeg har virkelig længe gået og tænkt, i de der situationer hvor man er i svømmehallen, at jeg godt gad have en badedragt igen. Tror jeg var 15 da jeg voksede ud af min sidste. Det er selvfølgelig ikke lige hver dag man har brug for den, men når det så er, så ville jeg bare gerne have én. Lad os kalde det en investering.

Derfor besluttede jeg mig for, at anledningen med badeland måtte være passende, og nr. 2 er netop kommet hjem til mig. Har kigget på den et par gange de sidste par måneder og synes virkelig den er flot og classy, og så er jeg vild med det sejlerlook’et og den lækre talje. Jeg var lige en smule i tvivl om den var for lille, og det er faktisk ikke helt nemt at finde ud af hvilken stil eller størrelse badedragt der lige passer én. Jeg tog udgangspunkt i størrelsen på mine bikinitrusser, og det tror jeg er meget passende. Det er nok også noget med lige at vænne sig til en badedragt igen, og så udvider den sig jo lidt under vand.

Det er egentlig ikke fordi jeg har noget i mod at vise mig frem i bikini. Faktisk slet ikke. Jeg synes simpelthen bare det passer bedre til strand og tanning-ferie. Indenfor i en kloorpool hvor det går mere op i at svømme om kap og rutsje hurtigt vil jeg bare helst have en badedragt. Derfor skulle det altså heller ikke være en eller anden vildt nedringet, med huller i siderne eller blot noget bindebånd. Det skal være én man kan svømme i.

PS. Hele weekenden er der på Boozt 20 procent på sko! Brug koden SHOES20
Så når nu i alligevel er derinde og kigge, kunne i jo passende kigge de lækre sko ud her

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de tårer jeg har grædt på forhånd