Badeland kræver badedragt

MGP traditioner i børnehøjde – og lidt for nostalgien

Jeg kender to små piger der har glædet sig til den her dag siden de i julegave kunne åbne en kuvert med invitation til MGP- fest. Det er efterhånden en tradition. I min familie har vi været trofaste melodi grand prix seere, og siden min kæreste og jeg flyttede hjemmefra, har vi haft huset fuld af søskende når der var MGP.

Sidste år var det mine tre søskende på min mors side, der var inviteret forbi. I år er det min yngste søster og min kærestes lillesøster. De er begge lige startet i skole i sommers, og så endda i samme klasse, så de leger “tvillinger” og er SÅ gode veninder. Og så har de som sagt seriøst ikke snakket om andet siden jul. I kid you not.

fullsizeoutput_28d8 img_0160 img_3712

Sidste år var der pyntet op med lækkert “merchandise” og der blev serveret hotdogs, drinks og snacks. Sidstnævnte bliver i år gentaget, men jeg har simpelthen ikke kunnet støve servietter og balloner op i år, hmm. Til gengæld er jeg i færd med at printe stemmesedler, og dét er jo det vigtigste.

Jeg har lavet en lækker playliste med alt godt fra både min og deres mgp-tid. Det er unægtelig sjovest med de gamle, men dem kender de små piger jo ikke, så vi skifter lidt, (find den her) og det er simpelthen så hyggeligt. Jeg ELSKER melodi grand prix uanset om det er for børn eller voksne.

Og se så lige en værtsgave vi har fået, ej men altså!

fullsizerender

2 kommentarer

  • Amalie L

    Hahaha fed værtsgave, hvad går den ud på? og hvor var min invitation?? Troede også jeg var en del af MGP-hotdogs-drinks traditionen? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine Lund

      Ja jeg er lidt i tvivl, men der skulle vidst komme nogle imaginære balloner op, når man trykker på knapperne. Der var vidst også noget diskolys et sted. Haha!

      Den må bestemt være gået tabt i posten – jeg inviterer på hotdogs når jeg har et sted at bo i Kbh :*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeland kræver badedragt