Weekend-getaway // for maven, sjælen og kærligheden

20% på ASOS // Mine saved items og favoritter

Jeg elsker at kunne give lidt tilbage til jer læsere. Og i dag er netop en af de dage jeg har muligheden. Der er nemlig dumpet en rabatkode til ASOS på 20% ned i min indbakke. Den kan forhåbentlig glæde jer, der bare har ventet på at få tømt jeres saved items liste. I samme forbindelse vil jeg lige vise mine egne favoritter og saved items frem. Måske til lidt inspiration.

20pasos

Nr. 1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her

Flere af mine favoritter var desværre udsolgt, så jeg har fundet nogle lignende der var til at få fat i. B.la. er jeg rigtig glad for den kjole jeg har, der minder om nr. 2 og kunne godt finde på at klikke den her hjem også. Nr. 5 er dog absolut min yndlings.. Det er nærmest de eneste bukser jeg bruger for tiden. De duer bare.

Jeg overvejer kraftigt at klikke nr. 4 hjem. Den har ligget i min saved items aaalt for længe, og synes simpelthen bare den er så fin. Hvad skal du klikke hjem?

Den første kode jeg fik, er desværre trukket tilbage, men jeg har set at costume20 gælder til og med d. 5 april og giver også 20% – så ingen skade sket, som stadig løs her!

Indlægget indeholder affiliatelinks – læs om hvad pokker det er her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-getaway // for maven, sjælen og kærligheden