72 timer i København // Her skal du sove

Min kæreste har ordet // endnu 5 sjove facts om mig

I tog SÅ godt i mod de sidste facts jeg fik min kæreste til at skrive. Jeg har endnu ikke helt fundet ud af, om det var fordi de udstillede mig, eller fordi det var ham der optrådte? Måske et godt mix.

Derfor har jeg endnu engang lokket ham til at finde et par ting eller to om mig, og det var sjovt nok ikke så svært for ham at komme i tanke om flere nederen ting… En dag bliver jeg nødt til at give ham igen!

img_1152

Læs også: Min kæreste har ordet // 8 sjove facts om mig

But here goes, 5 facts om mig fra min kæreste:

  1. Katrine er det mest klosede menneske der findes. Hun falder dagligt over sine egne ben, spilder og taber ting. Jeg har prøvet at fortælle hende, at hun skal øve sig og tage lidt hensyn til det. Det er som om det ikke rigtigt går igennem.
  2. Hun har det ledeste afpresningstrick, der i al sin enkelthed går ud på bare at lade tårerne trille. Det hjælper hver gang, og jeg må bøje mig. (jeg lover, det er ikke et trick – tårerne triller bare ud af hovedet på mig om så jeg er ked af det eller sur. Én der dog ikke hoppede på tricket, var ham her)
  3. Katrine bider og skærer rigtig meget tænder om natten, og førhen måtte jeg engang imellem stikke en finger ind i munden på hende, når hun sov for at få hende til at stoppe. Hun har heldigvis fået en skinne til at afhjælpe problemet.
  4. Et af de punkter vi er mest forskellige på, er vores grad af impulsivitet. (Ikke at forveksle med spontanitet, det ejer hun intet af). Katrine vil have alting gjort nu med det samme. Og hun er derfor oftest i gang med at uddelegere en opgave videre, få svaret på en mail el.li på tidspunkter hun slet ikke burde. Det giver hende åbenbart en ro at få det ud af verden.
  5. Det til dato mærkeligste ved Katrine er, at hun elsker duften og smagen af røg. Ikke som at hun selv ryger, men hvis jeg har røget en smøg med vennerne til en fest, er det bedste hun ved at kysse mig.

// Husk og følg med på min facebookside

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

72 timer i København // Her skal du sove