En (u)afhængig lykke

Man ved man bor i København når…

tilflytter-københavn-koebenhavn-jyde-pendler-studerende-københavnerliv-københavnere-gør-sjov… man ikke behøver trykke før det bliver grønt i lyskrydset. Det bliver det altid alle steder, der er alligevel en altid én der skal over.

… der er udrykning ca. en gang i minuttet.

… metroen går hvert (fucking) 2. minut. Hele døgnet bilder jeg mig ind? I virkeligheden ved man jo faktisk bare, at man er i København, fordi der er en metro #hvadblevderafdenletbaneAarhus??

… servitricen enten snakker engelsk eller svensk.

… folk bærer en seng på cyklen, har en reol med i metroen eller da lige kan rulle deres nye stol hjem på løbehjulpet. Jep, jeg har set alle tre dele. Har i hørt om en trailer?

… man møder kl. 9. Punktum.

… taxa-gult åbenbart gælder for alle. Seriøst, hver dag ser jeg folk køre over for rødt. Har I en anden færdselslov herovre?

… hver dag med s-toget er akavet. Er de sæder lavet til 2 eller 3 personer? Ingen ser ud til at vide det.

*

Læs også om mine første observationer fra byen med alt fra størrelsen på den lokale XL-byg til nærdøds-oplevelser på cykelstien. Eller læs om ting københavnere gør, som jeg opsnappede på mit lynvisit i foråret. Det har vist sig at være fantastisk underholdende at være tilflytter til København. Hvad mon man ville funderer over, var det den anden vej rundt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En (u)afhængig lykke