Valg: De første 24 timer

Flying Milan

Billeje-med-SAS_Fotor_Collage

/Billeder fra google

Om godt og vel halvanden uge, er min kæreste Mads og jeg på vej mod Milano. Vi har fundet flybilletterne gennem SAS ungdom, hvor man for meget få penge kan få rejser til rigtig mange lækre destinationer, så længe man bare er under 26. Det er altså lige værd at tjekke ud her.

På airbnb har vi fundet en lille lejlighed, i et område vi synes lød hyggeligt.
Ingen af os har før været i byen, men vi har valgt det fordi, vi gerne vil besøge verdensudstillingen EXPO. Hvad resten af dagene skal bruges på, er dog ret meget åbent for bud. Derfor, hvis i har nogle gode tips og tricks om hvor man shopper, spiser og ellers ser noget spændende, så smid dem hjertens gerne i kommentarfeltet.

En efterfølgende guide, skal selvfølgelig nok komme på bloggen.
Hvor går flyveren hen for jeres vedkommende? og hedder selskabet mon Ryanair? (more to come about that…)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg: De første 24 timer