Flying Milan

Stemmer du det samme som mor og far?

Et par dage inde i valgkampen kunne man på Venstre og Venstres Ungdoms facebook side se et opslag med undertegnede, der fortæller hvordan det er at stemme uafhængigt af sine forældre.

?Jeg har brudt min ?politiske arv? og er blevet liberal. I min familie er lighed altid blevet sat først. Jeg er vokset op med, at lige meget hvad så måtte mine søstre bare ikke få mere af noget end mig, men den holdning deler jeg ikke. Som mennesker er vi jo forskellige, så jeg synes, der skal være plads til, at der bliver gjort forskel. Det har ført til nogle gode diskussioner omkring middagsbordet, men på trods af vi ikke deler holdninger, er mine forældre stolte af, jeg har taget stilling.?

Skærmbillede 2015-07-07 kl. 21.19.51

Stemmer du heller ikke det samme som mor og far? 

/ fortsættelse følger her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flying Milan