"Enige om at være uenige"

Outfit of the day #1

Version 2

IMG_8902

IMG_8922

IMG_8918 Bluse fra envii // Jeans fra Topshop // Stiletter fra Even&Odd // Ur fra Daniel Wellington

Et par uger inden jeg fyldte 19, inviterede jeg gode veninder og veninder hjem på terrassen til en god gang grillmad og en øl. Øllene skulle senere vise sig at blive byttet ud med rigelige mængder shots og stærke drinks, men det gjorde nu heller ikke noget 😉
Da min 18 års fødselsdag sidste år, endte med meget meget få gæster og knap så meget fest og fordi alle åbenbart altid er ude at rejse i slut juni, skubbede jeg dagen lidt frem og inviterede lidt flere.
Alle mennesker har jo brug for at blive fejret engang imellem, og nu synes jeg ligesom at det var min tur.

Fejret det blev jeg, og de sidste par timer må jeg også blankt erkende, at jeg ikke husker meget fra  – men det var en god aften, med gode gaver og søde gæster. Lige præcis sådan jeg havde drømt den skulle være, året forinden <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Enige om at være uenige"