Outfit of the day #1

En hurtig beslutning om Malaga

Malaga--Costa-Del-Sol--Spain-europe-586082_516_448

Billede fra google

I lørdags under en sen aften i VU selvskab, slynger min veninde Pernille pludselig ud, at “Hey mig og de andre piger overvejede faktisk at invitere dig med til Malaga
Og med det samme var der en stemme inde i mig der sagde at jeg skulle gå på nettet og søge flybilletter… Jeg havde egentlig troet at resten af min sommer skulle tilbringes herhjemme i Danmark hånd i hånd med min kæreste. (Efter vores tur til Milano selvfølgelig). Men pludselig var der faktisk noget, jeg havde lige så meget lyst til som førnævnte, og sådan en chance må man ikke spilde, i et så gammelt og kærestekedelig forhold, som man nu kan have på 19 år.
Og nu gør jeg det. Mon ikke ham jeg elsker stadig er her, når jeg kommer hjem igen?

malaga_panoramica

Billede fra google

Købt og betalt.

Priserne blev ved med at stige, så det var lige i tide og perfekt timing.
En af pigernes farmor har en ferielejlighed dernede, tilfældigvis med en ekstra sengeplads – det var meant to be!

Nu hedder planerne Milano fra på onsdag til søndag med min kæreste Mads, og derefter Malaga i 5 dage med de tre søde piger fra mandag.
Jeg glæder mig til at blogge om gode steder at spise, shoppe, danse osv. Men imens jeg er væk har jeg sørget for lidt planlagte indlæg, så bloggen ikke skal stå helt stille, og hvis internetguderne er med mig, kan det være vi skrives ved i en live opdatering.

Next stop, sydens sol <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #1