På dagen jeg fyldte 19...

Festival: Toilettasken

Skærmbillede 2015-07-11 kl_Fotor_Collage

 

Man står der med hovedet lidt på skrå, og overvejer hvad dælen det er man har glemt? Og på en festival, er der bare ting der virkelig ikke er sjove at glemme, så derfor har i her min lille guide til, hvad du skal huske, ikke at glemme i toilettasken.

Det all-time vigtigste vil jeg faktisk sige er tørshampooen. Nøj hvor kan de der fællesbade altså være en udfordring, og så meget som du har tænkt dig at danse, kan håret godt ske at blive rigtig hurtigt fedtet. Jeg anbefaler helt basic at købe den der virker bedst. Ikke tænk så meget på duft og farve, men bare hvad der virker. Forrige år til SMUKFEST, var den på billedet at finde i min taske, og det synes jeg egentlig var et udemærket valg.

Så er der renseservietterne. Og her vil jeg egentlig bare sig, køb de billigste. De skal bruges til hænder, fødder, tasker og alt muligt andet hvor vodka/juice, mudder og andet lækkert, kunne finde på at at sætte sig, og ikke så meget til at fjerne makeup med, som man skulle tro. I samme omgang så smid lige en håndsprit i tasken, det er bare lidt lækkert at have, når man opdager at vasken på toilettet er i stykker.

HUSK SOLCREMEN. og tag gerne en læbepomade med solfaktor i også. Det er bare så ufedt at få røde skuldre og sprukne læber på førstedagen, når solen gerne skulle blive ved med at skinne på os hele ugen.

Lad makeuppen blive hjemme, og nøjes med at tage en billig mascara og en god concealer med til at dække de værste rander under øjnene. Så er i godt dækket ind, og på 2. dagen når musikken spiller er der jo alligevel ikke nogen der ligger mærke til det mere.

Af andre lækre ting “lige at have ved hånden” vil jeg foreslå plaster, kondomer, lommespejl og måske endda en pincet og en saks.

Og HUSK nu lige tandbørste og tandpasta. For alles skyld!

Jeg håber i blev lidt klogere på hvad der er smart at have i toilettasken… Festivalfølgetronen bliver fulgt op med traditioner fra smukfest, musikken i år, hvad der er lækkert at have på osv osv.

Skal du på festival i år, eller har du måske allerede været det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På dagen jeg fyldte 19...