5 o'clock i Milano

Hvorfor må Stewardessen ikke vælge Ryanair, når du må vælge SAS?

I tråd med mit indlæg her, om at jeg ville blogge lidt om ryanair-konflikten, passer det intet mindre end perfekt at jeg i dette indlæg kunne fortælle, at jeg i morgen, mandag, rejser til Malaga med 3 veninder.
For vi skal nemlig med ryanair.

IMG_0547

Og hvad er så hele det med Ryanair. Én ting er, at vi måske ender med et par dage ekstra i varmen, hvis strejkerne går igennem, men en anden ting er, at Ryanair nu helt er nødsaget til at lukke deres base, i både Billund og Kastrup, og dermed en masse flyvestrækninger, et læs af arbejdspladser og en stor sum omsætning.
Jeg bliver så ked af, at LO skal bestemme…

Jeg vil selv have lov til at vælge mit flyselskab, men hvad endnu vigtigere er, stewardesserne, piloterne og det øvrige personale skal 100 % selv have lov til at bestemme, hvem de vil arbejde for. Hvis de vælger Ryanair, så er det deres frie valg, og så bliver vi simpelthen nødt til at acceptere det.

Det er en trist dag for Danmark, hvor regler oppefra, har vundet over borgernes frie valg, og hvis der er noget vi for alt i verden ikke må tabe til, så er det, det frie menneskes, frie valg.

Jeg kan og vil ikke blande mig i dit valg af arbejdsgiver, du blander dig jo heller ikke hvem jeg vælger, der skal flyve mig mod varmen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 o'clock i Milano