Hvorfor må Stewardessen ikke vælge Ryanair, når du må vælge SAS?

Outfit of the day #2

IMG_9394

IMG_9364

 

IMG_9369

IMG_9368

Kjole fra Moss Copenhagen // Sko fra Rocketdog, lignende her // Ur fra Daniel Wellington

Sidste lørdag var jeg med Venstres Ungdom i Midtjylland på champagnecruise med stiftende generalforsamling på hjejlebådene i Silkeborg.
I dagens anledning havde jeg iført mig en ny kjole, købt i en lokal butik her i Skanderborg med 70% rabat. Jeg forelskede mig ret hurtigt i den hvide farve, og syntes at det var et perfekt outfit til en aften på vandet, jeg manglede bare den marineblå blazer, men den måtte blive hjemme på knagen til fordel for en mere vandtæt læderjakke. Desværre.

Det var en super hyggelig og næsten helt romantisk aften, sådan at sejle afsted på silkeborgsøerne med sine gode venner og et glas bobler ved hånden. Aftenen fortsatte i vores egne lokaler i Skanderborg til efterfest med selvsamme gode venner og veninder, og først da solen for længst var stået op, gik vi i seng.

En aften jeg sent vil glemme…

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor må Stewardessen ikke vælge Ryanair, når du må vælge SAS?