Festival: Smukfest traditioner og minder

Instagram lately

IMG_1288_Fotor_Collage_Fotor

1. min søde veninde Pernille og jeg til champagnecruise sidste lørdag med VU. Se mit outfit fra dagen her // 2. Min kæreste kom hjem for at holde om mig igen, efter en uges ferie med hans familie. Jeg var en glad pige // 3. Olsen banden på tur for at tage plakater ned igen efter valget // 4. Politisk debat på McDonalds med Nikolaj Wammen og Michael Aastrup. Den person der har fået ideen at kombinere politik og burgere, får sku lige en hånd fra mig. Genialt // 5. Gennem de 23 dages valgkamp var det ikke altid helt nemt hver dag, men den blå fane blev holdt højt // 6. En pause fra plakatnedtagning med hotdogs og avisen.

IMG_1778

Følg mig på instagram på katrineiml

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival: Smukfest traditioner og minder