Outfit of the day #4

Interiør ønsker

Dokument1
1. Oxford lænestol fra Bilka // 2. Musselmalet riflet stel // 3. Flagophæng til kubus stage // 4. Kubus stage // 5. Kähler kontorartikler // 6. Alfi termokande  // 7. Boca-Living taburet

Selvom der nok lige er et års tid til, at jeg skal sætte mit (og min kærestes) navn på vores egen postkasse, forhåbentlig i en lækker lejlighed i Århus-midt, så stopper det mig bestemt ikke fra at drømme. Det ved i, hvis i har læst min bag om side, jeg drømmer. Og jeg drømmer stort.
Så her får i lidt indretnings inspiration, måske i er nogle af de heldige der snart står med en lejekontrakt i jeres nye uddannelsesby? Jeg håber på, at det er drømmestudiet der venter jer rundt om hjørnet…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #4