Papertowns, bog eller film?

Smuk mad

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 21.35.17

Som jeg hintede om i indlægget her, er maden på smukfest en liga for sig. Helt ærligt ik, så kunne jeg godt finde på at komme, kun for maden. Lad os kalde den en smuk foodfestival, og så bruger vi en hel uge på bare at spise!!

Det var sådan ca. hvad jeg gjorde alligevel, og det blev til besøg i lidt af hvert. Jeg nævner i flæng PALÆO-squash-gulerods-bolognese med tilhørende ginger-shot, Pizza-slice, morgenmads-tarteletter, Japanske fries med hvidløgsmayo, Luksus-brunch, Pita brød, Kinaboks, 150-kroners-unghanebryst med sellericreme og rodfrugter, sushi, Anettes sandwich, Arizona burger, pølsemix, parisertoast og alt det derimellem jeg har glemt… Jeg kan love jer for, det var ikke alkohol-abstinenser jeg havde mandag morgen.

Alt har sin charme, og man har lyst til forskellig mad på forskellig tidspunkt. En parisertoast kl 03, er et sikkert match, imens tarteletter til morgen på 7. Dagen søndag, ligeledes syntes som det bedste påfund.

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 21.36.07

Ingen tvivl om at jeg kom hjem med ikke kun inspiration til playlisten, men bestemt også inspiration til køkkenet. Især min middag i PALÆO’en har jeg på sinde at eksperimentere med i den nærmeste fremtid. Jeg tror ikke det er noget jeg skal charmere kæresten med, men det var skide sundt og smagte virkelig fantastisk, så mon ikke jeg kan lokke et par tøser over, hvis jeg nu inkludere et glas rødvin?

2 kommentarer

  • […] Sidste år bloggede jeg også lidt om al den gode mad man også finder på en festival. Og det er vist ikke helt i vejen at sige, at jeg nogen gange glæder mig lidt ligeså meget til maden som til øllene, haha. Hvor og hvad jeg spiste af gode sager sidste år, kan findes her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] at musikken ikke er det primære på en festival, men for mig er det lige så meget stemningen, maden (!!) og hyggen med vennerne. Men i år havde de fleste af mine venner, modsat fra de sidste par […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Papertowns, bog eller film?