Karakterræset GØR os kvalificeret

Fra Ohland til Avicii

IMG_2280IMG_2282 IMG_2342IMG_2295IMG_2378

Årets smukfest, bar flere koncerter af sig, end den faktisk plejer. Det lyder måske lidt underligt, at musikken ikke er det primære på en festival, men for mig er det lige så meget stemningen, maden (!!) og hyggen med vennerne. Men i år havde de fleste af mine venner, modsat fra de sidste par år, også armbånd til alle dagene, hvilket gør det meget lettere at få hørt musik, fordi man kan flytte festen fra campen og ind i skoven.

Koncerterne er meget forskellige og blandt dem jeg mere eller mindre så til ende (Ohland, Julias Moon, Danser med drenge, Christopher, Kim Larsen, Scarlet Pleasure, Avicii, Stand up for Skanderborg, Kato og Århus symfoniorkester), var favoritten ultimativt Christopher, haha.

Christopher har nogle sange man kan synge med på, og det er det jeg går efter når jeg vælger koncerter. Sidste år var Rasmus Seebach også med på den konto.
Hele publikum kunne synge med og det skaber bare en feed stemning. I denne kategori var Avicii, Kim Larsen, Kato og til dels også Scarlet Pleasure også rigtig gode.

En kunstner som Ohland, havde min veninde og jeg glædet os til at se, men vi måtte simpelthen gå efter 20-30 min, hvor vi stadig kun havde hørt 1 sang vi kunne synge med på – Benene blev trætte og sulten meldte sig, når stemningen ikke var bedre… Man mister simpelthen publikum.

Hermed heats op til de kunstnere der forstår at spille det, publikum vil høre. Selvfølgelig skal der være plads til at prøve et nyt nummer af, men vi publikummer ved hvad vi vil have, og det er bare SÅ meget federe når i forstår at give os det. VI VIL SYNGE MED!

På forhånd tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karakterræset GØR os kvalificeret