Fra Ohland til Avicii

What happens after you found the big L

Carrie Bradshaw sagde engang ?It wasn?t logic, it was love.? og efter hendes triologi om hvad kærlighed er, og hvor forfærdelig den kan være, går hun igang med at skrive bogen der skal fortælle, “what happens after you find the big L“…

Og hvad sker der så egentlig?

Carrie Bradshaw når vist aldrig rigtigt at skrive bogen færdig, før hun bliver efterladt ved alteret af den ellers så gode Mr. Big., og sådan er det jo, kærligheden går op og ned. Hvis du er heldig, så har du fundet den kærlighed som Carrie snakker om som the “Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can?t-live-without-each-other love.” og så vil jeg mene at selvom intet er perfekt, og at ting går både i udu og i stykker, at så kan du godt tillade dig at være bare en lille smule lykkelig.

Jeg har før snakket om hvordan mange har en tendens til enten at lede efter, eller at afsky kærligheden. Men hvis man nu har fundet sin Mr. Big, (denne gang ham, der godt vil giftes), hvad sker der så?

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 19.11.05

Jeg blev først og fremmest ovenud lykkelig og totalt afhængig. Der er intet som tosomheden og de sommerfugle i maven det kan give. Vi brugte alle vågne timer i hinandens selskab, og jeg var hjemme langt efter midnat i dagevis, fordi ingen af os havde lyst til at sige farvel. De første par måneder var fortryllende.

Da den første rus så havde lagt sig, ramte frygten mig. Frygten for at miste det hele igen. Nogen gange kan det godt være svært at tro på, at man har gjort sig fortjent til en sådan lykke. Det er heldigvis oftest kun på film, at man bliver forladt ved alteret, men jeg tror bestemt den store kærlighed har gjort mig meget mere sårbar og følsom end jeg var i forvejen. Jeg tror det er meget naturligt. Det ligger til min natur (qua mit kvindelige køn tror jeg?) at være lidt usikker på det hele og gå lidt for meget op i ting der ikke betyder noget. Det der med at stole blindt på et andet menneske kan godt være ret skræmmende, men det er en del af gamet, og i sidste ende er det det der gør det så fantastisk.

Det faldt mig ret naturligt at være nogens kæreste, og jeg tror da bestemt, at det for nogen er nemmere end for andre. Men jeg bilder mig selv ind, at jeg var kærestekedelig og parforholdstypen allerede før jeg fik en kæreste. Jeg tror i virkeligheden ikke på, at der er nogen der decideret ikke er parforholdstypen, det handler simpelthen bare om at finde den rigtige. Selv Samantha Jones finder sin Smith, og jeg tror faktisk (hvis jeg selv skal sige det), at hun nyder det så længe det varer.

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 17.26.40
Jeg vil bestemt ikke pege fingre af nogen, hvis kæresteriet ikke er noget for dem, men jeg tror bare mere det handler om den anden persons evne til at feje benene væk under dig, end det handler om din egen lyst til at settle down

“When it comes to relationships, maybe we’re all in glass houses, and shouldn’t throw stones. Because you can never really know. Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less than Butterflies…” Carrie Bradshaw

For mig var det det bedste der kunne ske, og min indre Charlotte York kan slet ikke vente med at få hus, børn, hund og volvo – det er skræmmende hvad kærligheden kan gøre ved dig.

86ec09dbde840544c09dd84dab230380

En anden meget elskværdig ting omkring parforhold, er de venner der følger med i “kontrakten” <3
Sammen med nogen af de førnævnte gode venner, som drengene her (der forstår sig på gode bøffer og rødvin), holder vi de hyggeligste “parmiddage”  – par har jo mange afskygninger 😉

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 17.12.35

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Ohland til Avicii