Hvad med dem der ikke går i kjole?

Alt det, der stadig ikke ser godt ud med filter

IMG_2523

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

  • Dansk aflevering der bliver lavet i aller sidste øjeblik, ikke engang af dovenskab, men fordi jeg helt ærligt ikke kan finde ud af at lave den.
  • Træning der ikke kan nåes, og som heller ikke kunne det igår. Prioriteringer siger de. Det er altså sværere end det lyder.
  • Ondt i hovedet…. Ikke bare, jeg-har-drukket-for-lidt-vand hovedpine, men decideret vedvarende alt-udslettende hovedpine.
  • De lektier der bestemt ikke giver mening, og fylder alt for mange sider. Jeg ved intet om 1. Verdenskrig og the Great Gatsby, og nogen gange tænker jeg om det gør nogen forskel hvis det forbliver sådan?
  • Når i morgen er mandag, og skemaet er næsten fyldt.

Tilgengæld står der nye træningssko og venter i gangen, og idag var der smil på læben at finde, over cafébordet med en bagel og en veninde ved hånden – og aprospos filter, så er der dokumentation på instragram (katrineiml)

Har du brug for lektiehjælp til et eller flere fag, som du har svært ved? Kontakt GoKarakter, så får du tildelt en dygtig underviser, som planlægger undervisningen efter dine behov.

Vi ses i morgen.
Søndag aften har aldrig været smukkere. Med filter selvfølgelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med dem der ikke går i kjole?