Endnu en mærkedag og musik til ventetiden

Så hold da for fanden til højre

Det er ikke fordi jeg gør mig i negativitet, eller jo, det gør alle vel til tider? Men de der “små” ting i hverdagen, der virkelig kan få mig til at vende øjne og skabe postyr, er jeg begyndt at lægge ekstra mærke til. Sådan rigtigt mærke til. Jeg skriver dem faktisk ned.
Egentlig et underligt koncept, men så kan jeg more mig over dem senere hen… Og nu tænkte jeg, at i kunne more jer med mig:

IMG_9517

  • Så hold da for fanden til højre

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden at jeg fik den fine lille lap papir, der gav mig tilladelse til at befærde mig bag rattet i trafikken. Og i løbet af denne tid, har jeg ladet mig observere et par tendenser i den danske trafik, som BESTEMT kan få mig til at rykke i håret, og nok også (hvis jeg er alene i bilen) kan få mig til at råbe lidt.

Først og fremmest, kør nu for fanden ind til højre når du er færdig med at overhale, vi kunne jo være nogen der havde lyst til at overhale dig også!

I Tyskland siger jeg jer, der kan de finde ud af det, fordi de (antager jeg), ved at der med god sandsynlighed kommer en kørende med 200 km/t bag dig, og derfor er højre vejbane den langt mest sikre. Det kunne vi godt lære lidt af her i Danmark, om jeg må be’!

  • Flet betyder FLET

I samme kategori kan jeg fortælle at når skiltene viser flet, så fletter man altså – jeg orker simpelthen ikke dem der tror de kan snyde foran og spare tid, ved liiige at køre helt op til sammenfletningen og først dér flette pænt ind bagved. Det er altså en ommer!

Gid man var en af dem med lidt mere overskud på kontoen, var? Min mor siger altid, at man skal være overskudsbilist, og lukke folk ind i en sammenfletning, også selvom de er kørt helt op foran. Jeg prøver at sige til mig selv, at der nok er en kone i den anden ende, der er ved at føde – men SÅ mange børn kommer der jo heller ikke til verden, i Danmark, vel?

  • Køer er åbenbart kun noget, der findes på marken

Jeg får så evigt dårlige nerver, når folk prøver at snyde mig. Der er ikke nogen der skal tro at deres tid er vigtigere end min, og hvis jeg kan stå i kø, så kan du altså også. Det gælder både i bussen, i kantinen, på landevejen og alle andre steder. Vi vil allesammen gerne samme vej, stil dig nu bare pænt i køen og vent sammen med os andre.

  • Kommunens biler uden for “normal åbningstid”

Man ved godt, hvad kommunens biler laver, når de er ude efter mørkets frembrud. Medmindre borgerservice for første gang nogensinde skulle have åbent så længe, men det ville da være en større sensation 😉
Kommunens folk kører rundt og tæller biler i indkørslen. Yep. De tjekker nemlig om man opholder sig to på en adresse, hvor der kun er indregistreret én, og på den måde snyder med SKAT, offentlig forsørgelse osv.
Generelt er jeg (som førnævnt) altid imod folk der snyder, men det er simpelthen en ussel måde at komme det til livs på, synes jeg.

  • SKAT…

Meget apropos har jeg så sent som idag, modtaget en mail i min eboks, om at jeg skylder i SKAT for 2014, og her er det værd at nævne at jeg fik penge TILBAGE i SKAT, som de så nu åbenbart mener jeg fik for mange af.

Én ting er at i tager mine penge, men kunne i ikke godt finde en lidt mere “ordentlig” måde at gøre det på? Don’t get me starting on frikort, a-kort OG b-kort samt et fribeløb der (åbenbart) ikke kan deles derimellem…

  • Gift dig ikke med nogen, før du har givet dem en computer med langsomt internet og set deres reaktion…

Sådan har jeg engang hørt en, synes jeg selv, klog vending. Og hvis der er noget jeg slet ikke kan håndtere så er det altså når min computer er langsom. Jeg er sådan set ligeglad med om det er internettet eller min computer der er på overarbejde, men når jeg trykker på knappen, så skal det bare virke. Og det var NU, tak.
Om jeg så nogensinde bliver gift, er nok det virkelige spørgsmål.

  • Alt det andet jeg SLET ikke fatter i computer-verdenen.

Til dét tror jeg bare jeg vil knytte nedenstående billede, og så kan i måske selv prøve at forklare, hvad dælen der er gået galt imellem mine understregninger, funktionen gem+luk og nu igen, åben??

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 22.09.05

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en mærkedag og musik til ventetiden