LS got me...

Hvorfor bliver vi skilt?

FotorCreated

Ifølge TV2’s familievejleder Lola Jensen, bliver vi skilt fordi vi er alt for egoistiske.

Jeg faldt over klippet her, på Go’ morgen & Go’ aften Danmarks facebookside. Det er faktisk noget jeg har tænkt over, hvorfor 27 967 ægteskaber i 2014, kan blive til hele 19 387 skilsmisser? Er i klar over hvilken statistisk det efterlader os med? Jeg er selvfølgelig godt klar over at alle de par, der blev skilt i 2014, unægteligt er blevet gift indenfor samme år. Men derfor synes jeg stadig vi er alt alt for tæt på at udligne de to tal med hinanden…

Er vi holdt op med at tro på kærligheden?
At kæmpe for den?
Eller er vi i virkeligheden bare, blevet alt for egoistiske?

Skilsmisser har jeg ikke nogen erfaring med, når det kommer til min egen kærlighed. Den lever endnu. Men mine forældre blev skilt inden jeg var fyldt halvandet, og jeg har om nogen levet, med alt hvad der dertil hører, af opture men nok i særdeleshed nedture. Mine forældre var aldrig gift, men essensen af at gå fra hinanden, er vel den samme? Jeg bliver simpelthen så ked af det, når kærligheden ikke lykkes, men jeg bliver fuldstændig ulykkelig, når der kommer et barn i klemme…

Jeg tror faktisk Lola har fat i noget. At vi er blevet for vant til at få opfyldt “mig og mine behov.” At vi lægger for stor værdi, i for små ting, og at kompromisser er for svært for nutidens “mig-menneske,” fordi vi ser det som et nederlag ikke at få vores vilje? Det er blevet for nemt at give op, stikke halen mellem benene, og bare tænke, at lykken findes et andet sted derude. Istedet for at kæmpe for at finde den, der hvor man er.

Jeg håber virkelig at Lola Jensen tager fejl, for hvorfor overhovedet blive gift, hvis ikke man har tænkt sig at kæmpe for det og tro på det, også når det halter. I medgang og modgang, ik?

<3

Nok ikke helt tilfældigt, at mine konfirmations ord var fra det såkaldte “Kærlighedens Evangelium”

Kærligheden tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.

IMG_0512

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LS got me...