Somebody out there must be angry

Min bloggerkarriere peaker

For efterhånden et par uger siden, havde jeg et par journaliststuderende, der var igang med at lave en lille reportage om blogging, på besøg hjemme hos mig, for at lade mig interviewe.

Som alle andre tv-udsendelser og reportager, er det selvfølgelig meget opstillet. Jeg vil ikke kategorisere mig selv som modeblogger, og mine outfitbilleder er for det første få og (bare rolig) aldrig så opstillede som de er her. Og så synes man vel altid selv, at man ser både dum og tyk ud? Men sjovt var det, og jeg synes da i skal have lov at kigge med alligevel.
Se reportagen her.

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 18.58.34

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 15.24.35

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 15.23.33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Somebody out there must be angry