Une pensée pour Paris et pour la France

På en McDonalds i Herning

En længere køretur, har ført mig til Herning, nærmere bestemt et smut forbi Boxen og videre til McDonalds. Jeg havde lovet et vennepar af mine forældre at køre dem til Madonna i aften, mod lidt penge til sparegrisen, så det er derfor. At McD så har gratis internet og varme burgere, gør kun min SRP forberedelse nemmere. Jeg forestiller mig, at Madonna skal danse igennem et par timer endnu, så det kan vise sig at være nødvendigt med en kop af deres varme kaffe også…

Men som sagt her sidder jeg så, og burde forberede min SRP, læse mit engelsk, eller skrive mit dansk essay. Det er bare som om blogging er sjovere og facebook nemmere. Det er lidt ligesom med løbeturen, alt andet virker bare nemmere at tage sig sammen til. Hvorfor mon?

IMG_3295

I morgen tuner vi ind på afstemningen om retsforbeholdet i samf. Og jeg må trods af mine ellers altid trofaste holdninger indrømme, at jeg synes den her er svær. Jeg er virkelig meget i tvivl om hvad jeg skal stemme…
Jeg er generelt ikke særlig stor fan af EU, men hvis der er noget vi skal samarbejde om, så skal det bestemt være med politi, militær og generelt på retsområdet. Også set i kølvandet, på weekendens hændelser. Men jeg glæder mig, til at få lidt flere fakta på bordet. Jeg synes virkelig, at de to sider, har to vidt forskellige udlæg om, hvad det får af konsekvenser at stemme henholdsvis ja og nej. Det gør det ikke just nemmere.
Kan man godt sige nej til EU, men ja til afstemningen om retsforbeholdet? I har fanget mig på et svagt punkt, for jeg er for en gangs skyld helt og aldeles i tvivl. Opfølgning følger… 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Une pensée pour Paris et pour la France