Moving in or moving out?

Julehygge vs. SRP-hygge

Det lille hjem er fyldt med SRP-tanker og bøger og dokumenter overalt. Min kæreste og jeg har lavet hvert vores lille “værksted” i huset, og så mødes vi ellers til frokost og pauser ind i mellem. Så kan jeg høre julemusik og Christoffer så højt jeg vil. Hehe.

Jeg må faktisk indrømme, og nu får jeg nok det halve af mit gymnasium på nakken, men jeg synes faktisk det er virkelig hyggeligt. Jeg har fået fundet mig et emne jeg virkelig synes er fedt at skrive om, og så er det jo bare fedt at man selv bestemmer hvornår og hvordan man gider arbejde. Jeg tror nu også det hjælper på det, at min “pyt-evne” generelt er ret stor. Jeg har meget svært ved at hidse mig op til at stresse over sådan noget, og har god erfaring med at sige til mig selv “der er også en dag i morgen” og i dette tilfælde, en dag efter SRP.
Jo selvfølgelig glæder jeg mig da til den er færdig, men det bliver jo langt fra den sidste eller længste opgave af denne slags, jeg skal skrive, så jeg prøver egentlig bare at tage det så afslappet som jeg kan. Men nu må vi se, det kan være det ser anderledes ud om en uge, når der er under 12 timer til deadline…. Men jeg tvivler.

12395374_10205289295814095_1330191243_n (1)
Herhjemme tæller vi ned til d. 22, hvor SRP’en skal afleveres – og som altid er vi selvfølgelig bagud.

Én ting er, gerne at ville have det overstået hurtigst muligt, fordi det stresser nogen til det bristepunktet. Én anden ting er hvad jeg ved der venter mig på den anden side. Jeg vil faktisk også gerne være færdig. Julen står for døren, og mellem jul og nytår overtager vi vores lejlighed og går i gang med at male.

Det er en stor tendens fra min side, altid at glæde mig til fremtiden istedet for at leve i nutiden, så nu tror jeg faktisk jeg vil vende tilbage til min SRP og bare nyde at jeg har tiden til det, og ikke skal sidde med historienoter og engelsknoveller istedet… <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moving in or moving out?