Julehygge vs. SRP-hygge

Nyt til lejligheden

Efterhånden er vi nu kommer så tæt på, at det er blevet “lovligt,” at bruge penge på møbler og inventar. Før har det ligesom stadig været sådan, at det var dumt at købe det nu, hvis vi fandt noget bedre eller billigere senere. Men med under 2 uger til indflytning, synes jeg det er på tide.
Derfor kommer her en lille opsummering af de sidste par ting vi har erhvervet os. Måske i allerede kan fornemme en stil?

Skærmbillede 2015-12-18 kl. 13.54.38Skærmbillede 2015-12-18 kl. 14.04.50

1. Spisebordsstolene købte vi i Jysk, tilbage til Black Friday, hvor de var sat ned med 150 kr. stykket. Vi planlægger desuden at købe dette bord fra IKEA til// 2. Drinksdispenser fra føtex. Måske ikke det mest nødvendige, men jeg synes bare den var så fin, og har længe ledt efter en lignende. Glassende havde dog nogle lidt mærkelig motiver foran efter min mening, så de blev stående på hylden.

Skærmbillede 2015-12-18 kl. 14.07.48Skærmbillede 2015-12-18 kl. 14.14.58

3. Plate fra Royal Copenhagen. Sådan set lidt snyd, for det er blot en julegave fra mit arbejde. Der bliver nok ikke råd til så dyre tallerkener lige med det første. // 4. Bambus skåle fra Søstrene Grene. Jeg tænker de skal bruges til salater, chips og andre snacks. Og mon ikke jeg kunne finde på at købe lidt flere farver og størrelser også?

Skærmbillede 2015-12-18 kl. 14.18.55Skærmbillede 2015-12-18 kl. 14.23.40

5. En anden ting, jeg heller ikke rigtig selv kan tage æren for, er denne Sodastream fra Aqvia. Jeg vandt den i julebanko forleden på arbejde. Min mor har en, og jeg er faktisk ret vild med både ren danskvand eller blandet op med lidt hyldeblomstsaft etc., så den skal vi nok blive glad for. // 6. Det er faktisk helt tilbage fra min fødselsdag i sommers, at jeg fik 12 af disse krystalvinglas fra Mixmeister af min mor. Men sådan noget kan jo godt tage lidt tid at få taget sig sammen til at bestille, og de er derfor først kommet hjem for et par uger siden. Lige i rette tid til en flytning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge vs. SRP-hygge