Nyt til lejligheden

New years eve

Nytårsaften har altid været lidt ambivalent for mig. På den ene side, kan det kun skuffe med alle de store planer for aftenen. På den anden side er jeg totalt traditionsbunden og sentimental omkring det at skulle sige farvel til det gamle og goddag til det nye. Jeg kan godt lide nye begyndelser. Jeg kan bedst lide at starte dem med folk jeg holder af, og derfor har det f.eks. også betydet meget for mig de sidste to år, at kunne være ved min kærestes side når klokken slår tolv. I år ingen undtagelse.
I mit hoved er det lidt som om, at dem man starter året med, er dem man også “fylder året ud med” og derfor er jeg glad for at kunne tilbringe årets sidste, samt det nye års første dag, med gode venner samt selvfølgelig ham jeg elsker.

PicMonkey Collage

Nytårsaften 2013 og 2014

Jeg elsker at se tilbage. På alt det man drømte om der lykkedes, og det man drømte om der udviklede sig helt anderledes. I sommeren ´15 startede jeg endnu engang bloggen op, og efter lidt startvanskeligheder og adskillige forsøg på hacking fik jeg alligevel blogget om både større og mindre emner på det halve år jeg nåede i 2015.
Først og fremmest historien om mit skifte fra Radikal Ungdom til Venstres Ungdom der havde ladet vente på sig med adskillige kommentarer fra venner og bekendte. Kan man virkelig godt det? Du kan jo selv læse og se… Politik er generelt et emne der fylder meget i min hverdag, og derfor gør det det selvfølgelig også på bloggen. I år har jeg snakket om valgkampom det at stemme det samme som mor og far (eller ikke at gøre det), og så har jeg udtrykt min holdning i forhold til Ryanair-konfliktenkarakterræset og vores gratis uddannelse
Jeg bloggede også om kærlighed, flere gange endda, men aller mest opmærksomhed (i bloggens historie endda) fik jeg, da jeg stillede spørgsmål til, hvor forfærdeligt det ville være, at møde ham, man skulle leve resten af sit liv med nu, for ham har jeg jo fundet!
Rejser har der også været et par stykker af, blot i det halve år bloggen har kørt igen – først en tur til Milano med Mads, efterfulgt af en tur til Malaga med tøserne og efterårsferien blev spontant fyldt ud af et smuttur til Genevé.

Selvom det er rart at se tilbage, er jeg heller ikke bleg for at indrømme, at jeg elsker at kigge fremad. Generelt er nutiden nok den tid, jeg er dårligst til at befinde mig i. Nogen gange tror jeg endda, at det for mig at glæde mig til noget, kan være lige så stort, eller endda større, end selve begivenheden. 2016 starter vi ud med at flytte vores møbler ind i vores første (og fælles) lejlighed. Det i sig selv er stort nok. Dernæst bliver jeg i sommeren student, og starter forhåbentlig drømmestudiet et par måneder efter. Jeg tror 2016 er mit år!

Nytårsfortsætter er som oftest noget jeg holder for mig selv, men én ting vil jeg godt røbe, jeg satser på at få blogget alt det jeg kan og mere til. Jeg vil gerne sige jer tusind tak fordi i har fulgt med, og jeg håber i vil følge med mig ind i det nye år – med nye drømme, nye tanker og nye forhåbninger.

Vi ses. GODT NYTÅR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til lejligheden