VU: Landskonference '16 og spændende nyheder

VU: Hvis jeg bare kan give en lille del tilbage


IMG_9953

VU Skanderborgs bestyrelse 2016

Hvad var det så jeg ville sige, men som jeg alligevel ikke helt sagde, i indlægget her?

Efter mange år i foreningens front, besluttede min kæreste Mads sig for i årets løb, at det var tid til at give roret i VU Skanderborg videre til nye kræfter. Og der var jeg ikke sen til at beslutte mig for, at de nye kræfter indebar mig. Tro mig, jeg har hørt joken om Hillary Clinton der også lige forsøger at gøre sin mand efter 😉 Men ikke desto mindre, kunne jeg altså i fredags kalde mig ny sherif i VU Skanderborg, eller på rigtig dansk. Formand.

VU, og i særdeleshed VU Skanderborg, har givet mig så meget, og jeg håber på, at jeg bare kan give dem en my tilbage i det næste års komme. Én ting er i hvert fald helt sikkert. Jeg glæder mig!

Egentlig ville jeg blot videregive informationen, for nu at vende stærkt tilbage til den håndboldkamp min kæreste insisterer på skal vises… <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VU: Landskonference '16 og spændende nyheder