VU: Hvis jeg bare kan give en lille del tilbage

Om det der gik galt, og et par tips til jyden i København

Der gik nok galt midt i en flytning og det der gør ondt, mest på ham der er ramt, men også på de pårørende der holder af, der har holdt mig tilbage fra det her forum. Den blog der ellers altid har været mit frirum, og stedet hvor jeg kunne være mig selv og være helt ærlig.

Det gik op for mig at jeg tror jeg var bange. Bange for at være overfladisk, bange for at blive misforstået og bange for at udstille, ikke blot mig selv men i særdeleshed andre. Og så var det bare nemmest helt at holde sig væk. Indtil det i går slog mig, at jeg virkelig savner det.

Jeg savner at sætte ord sammen, og sætte tanker igang, og jeg savner at dele mit liv. Hvor selvscentreret det end lyder, så er vel lidt sådan det er at være blogger? For mig er det en form for dagbog, og noget af det bedste jeg ved, er at scrolle siden igennem og mindes og smile over de ting jeg har delt. Og derfor. Lige præcis derfor, har jeg besluttet mig for at fortsætte…

Skærmbillede 2016-02-13 kl. 11.26.40Vi starter med et par lækre københavner-tip til jyden. Sådan en var jeg nemlig fra tirsdag til torsdag, på en ekskursion med min klasse. Jeg vil langt fra kalde mig fremmed i byen, men derfor så meget desto mere grund til at se sig nærmere omkring 🙂

Først og fremmest vil jeg anbefale et besøg på Caféen Dalle Valle. Især lør-tirs, hvor der er 1/2 pris på menukortet. Vi var så heldige at der også var 2 cocktails til 75,- og fik altså en virkelig billig men lækker aften med caféburger og cocktails for hvad der, i følge en jyde endda, godt kan betragtes som temmelig billig. Både maden og drinks’ne var i øvrigt rigtig lækre.

Dernæst vil jeg virkelig råde jer til at installere appen Uber. Det er en form for taxa, bare 1000 gange bedre og (nu jeg er liberal) langt friere. Den første tur til en værdi af 100 kr kan man endda få gratis, hvis man får en kode tilsendt fra en ven der allerede bruger det. Og så kan man sende sin egen kode videre til veninden, der så kan få sin første tur gratis. På den måde kommer man virkelig billigt og sikkert rundt i byen, og man slipper for at stå og ligne en idiot med et metrokort der vender på hovedet.
/ Sig endelig til hvis jeg skal sende jer en kode, med en 100 kr’s tur!

Sidst men ikke mindst, vil jeg foreslå, selvom det lyder lidt kikset, at man lige er lidt turist når man nu er der. Vi var oppe i rundetårn, bare fordi det er lidt fint, og et sted man næsten skal have været. 25 kr og du får en lækker udsigt over byen. Den lille havfrue er også altid et hit, selvom det kan lyde helt banalt. Ikke for meget turisttur, bare et enkelt stop eller to, det kan anbefales. I virkeligheden også noget jeg elsker at gøre i min egen hjemstavn, men bare alt for sjældent får det gjort.

Tilbage tror jeg blot jeg har at sige, tak fordi i følger med, jeg satser på at vende stærkt tilbage!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VU: Hvis jeg bare kan give en lille del tilbage