‚úē
Om det der gik galt, og et par tips til jyden i K√łbenhavn

Opskrift: Onepot pasta

Skærmbillede 2016-02-15 kl. 14.16.32

Som udeboende på SU og uden opvaskemaskine må denne ret virkelig siges at være genial. Onepot er et amerikansk koncept, der i sin enkelthed går ud på at koge alting i samme gryde. På samme måde er det virkelig en tøm-køleskabet ret, hvor det kun er fantasien og de forskellige ingrediensers koge-tid der sætter grænser. Jeg har allerede haft afprøvet konceptet i mange afskygninger, både med kylling og faktisk også en udgave med laks og fennikel, efter opskrift fra en god ven. Måske den kan få lov at få et indlæg på bloggen, så I også kan få glæde af den ūüėČ

Skulle i dog have lyst til at prøve ligepræcis ovenstående løsning, kommer her opskriften.

Spaghetti til 2 pers.
ca. 7 dl vand
En pakke cherrytomater
1 løg
3 små fed hvidløg
Et par håndfulde spinat
En håndfuld frisk basilikum
2 dl fløde
Citronsaft (+ evt. skal)
Olivenolie
Salt og peber (+ evt. lidt chili, tørret basilikum eller hvad man nu er til)
Lidt revet parmasanost som topping

Hak løget, halvér tomaterne og pres hvidløget eller snit det fint, og put det hele op i en gryde sammen med resten af ingrediensere. Derefter er det blot at koge det efter anvisningen på pasta-pakken, indtil pastaen/spaghettien er færdig. Husk og rør undervejs så det ikke sætter sig fast i bunden. Ellers er det bare at smage til med salt og peber, og drysse den revet parmesan over når det er færdigt. Voila.

IMG_3626

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om det der gik galt, og et par tips til jyden i K√łbenhavn