Opskrift: Onepot pasta

Housewarming

IMG_3691
IMG_0104IMG_0109IMG_0127 IMG_0128

I dag var det endelig tid til at vise lejligheden rigtig frem, i form af en lille housewarming. De piger fra min klasse, der ikke er i den ene eller anden ende af Europa for at stå på ski, havde meldt sin ankomst og jeg havde hermed endnu en god grund til at bage. Boller, brownie og cookies var på bordet, og pigerne var så søde at kvittere med både blomster og gode ting til lejligheden som indflyttergave <3

Den fine drinks-dispenser jeg havde købt i føtex tidligere på året, fik også endelig lov at komme frem. Jeg satser stadig stærkt på at fylde den med mojito til sommer til et studentergilde eller en grillaften, men idag gik den super godt med en gang hyldeblomstsaft.

Nu er det vist også snart tid til at I skal få lov at se lejligheden…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Onepot pasta