VU: Hvordan ved man at en kvinde er kommet til magten?

Hvis jeg skulle frede én ting i vores lejlighed

Jeg mindes engang at have set et program om boligindretning, hvor konceptet gik ud på, at hjælpe par med at flytte sammen. Eksperterne skulle altså hjælpe dem med at mikse og matche de forskellige stilarter og møbler. Det eneste parret kunne påvirke eksperterne, var muligheden for at frede én ting i hver deres lejlighed, som altså SKULLE indgå i deres nye fælles hjem.

Jeg har længe vidst hvilket møbel der for mit vedkomende skulle fredes, givet at jeg skulle deltage i programmet eller måtte blive nødt til at trumfe et par ting for kæresten under en flytning f.eks. “Hvis du skal have dine højtalere med, så VIL jeg også have det der.”

Og her er det.

IMG_3767Vaserne er fra Kähler i serien Fiducia. Smykkeopbevaringen er fra en lille marskandiser i Frankrig. Rodet i spejlbilledet er skam helt mit eget. 

Min morfars mormors sminkebord. Jeg selv har blot arvet det fra min mormor, men hun har fortalt mig fine historier om, hvordan min morfars mormor sad og krøllede hår hver morgen foran spejlet.

Inden det fik lov at få en plads i lejligheden, er det blevet slebet ned og malet igen, og har fået nye håndtag. Taburetten der hørte med brækkede desværre et ben for mange år siden, så den lille taburet fra IKEA må gøre det op. Det synes jeg nu også den gør ganske fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VU: Hvordan ved man at en kvinde er kommet til magten?