På rejsen for at finde overskud

Hvilken verden mine børn dog skal vokse op i

De seneste dage har adskillige sager om grænseoverskridende videoer og skoleblade været diskuteret. Historier om hvordan unge helt ned til folkeskolealderen er blevet udstillet og krænket har fundet vej til offentligheden, og jeg er mildest talt målløs.

foraget.

bange.

Det er ikke noget t i verden jeg glæder mig meget mere til end den dag jeg skal have børn (det skulle da lige være at blive færdig med gymnasiet lige om lidt), men det gør simpelthen så ondt inden i mig, når jeg tænker på den verden mine børn en dag skal vokse op i. Jeg kan faktisk ikke lade være med at blive en smule bange. Samtidig gør det så ondt på mig, at nogen børn/unge kan have misforstået verden så groft, som de der udstiller og krænker andre på groveste vis har. Hvad end det er seksuel udnyttelse eller “blot” en udpensling af personens sexliv.

Jeg er liberal af hjertet, og derfor går jeg også meget op i personlig frihed. Når den frihed bliver krænket så er der simpelthen bare noget helt grundlæggende inden i mig der gør ondt. Når nogen mennesker ikke kan kende forskel på dine og mine ønsker, på ja og nej, og på hvor folks personlige grænse går.

Det må aldrig ske.

Jeg bebrejder de forældre der har opdraget børnene uden at give dem kendskab til ansvar, almen pli og forståelse.

Jeg bebrejder de rektorer/lærere der kaster det af sig som om det ikke har noget på sig.

Jeg bebrejder de unge der ikke kan få øjnene fra dem selv, og se på deres medstuderende. Se på dem hvor ondt det gør.

Jeg bebrejder dem der ikker siger stop. Dem der bare gør som alle andre og deler.

Bare tanken om hvad disse unge mennesker må gå igennem gør ondt på mig. Helt ind i hjertet <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På rejsen for at finde overskud