Hvordan overrasker man sin kæreste efter 2,5 år?

Intet hjem uden blomster

IMG_0466

Jeg tilbragte formiddagen idag hos en af de bedste VU’ere i samlingen med brunch og oplægs-skrivning. Og da klokken havde passeret middag og solen virkelig brændte igennem (måske faktisk mest inde bag skydækket, men varmt var der) trillede vi en tur i plantecenter.
I udkanten af Århus findes nemlig et virkelig billigt af slagsen, tilfældigvis også med navnet billigblomster. Og her skulle det vise sig at jeg blev rigtig forført. Jeg har efterhånden ikke tal på hvor mange penge jeg har brugt på blomster og krukker siden vi er flyttet ind, men et par stykker af dem var desværre blevet rigtig triste, og jeg har længe tænkt, at nu når sommeren snart er over os, så var det på tide at på et par flotte blomster ud foran også.

Og så er jeg i øvrigt igang med et stort køkkenhave-projekt i min vindueskarm som også trængte til lidt krukker at blive plantet om i, men mere om det senere.

IMG_0450 IMG_0453

Meget meget store haller med blomster og krukker møder dig så langt øjet rækker. Både de udendørs og de indendørs og dem man selv skal plante. Og selvom parkeringspladsen var fyldt, var der langt fra proppet indenfor. Men forstår nu også godt, at folk vil i haven sådan en varm søndag som idag.

IMG_0461

Det blev til lidt af hvert, primært to store krukker og blomster som nu pryder ude foran vores hoveddør, sammen med vores citrontræ der har fået lov at komme udenfor.
Det hele kostede ikke meget mere end 300 kr, win.

IMG_0463

IMG_0468IMG_0470 IMG_0474IMG_0472

Og så er der ellers blevet fyldt lidt op med grønt liv i husets kroge… Ophænget har jeg selv lavet, det kan i læse mere om her

God søndag aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan overrasker man sin kæreste efter 2,5 år?