Fredagspizza

Man ved man er politisk aktiv når…

… man grubler mere over emnet til sin grundlovstale end talepapiret til eksamen.

På søndag har jeg fået den store ære, at tale til Venstre i Skanderborgs årlige grundlovsmøde. Noget jeg glæder mig meget til, men som jeg samtidig finder en smule svært. Faktisk så svært, at jeg næsten bruger flere vågne timer på at tænke over denne tale, end over at tænke på det talepapir jeg skal bruge til min AT eksamen mandag morgen.

Det er emnet der volder mig størst problemer. For helt ærligt så er grundloven bare ikke rigtigt noget man sådan går og værdsætter i hverdagen synes jeg. Og det er måske i virkeligheden det jeg ender med at tale om. Nemlig at vi godt kan have tendens til at tage det hele for givet.

Håber det lykkes for mig.
Og så må jeg vist også hellere få kigget lidt på den eksamen…

IMG_6412

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagspizza