Man ved man er politisk aktiv når...

Hør min grundlovstale

IMG_0519Som nævnt her, havde jeg idag den store ære, at være den første af fire talere til Venstre i Skanderborgs traditionsrige grundlovsmøde. Og som jeg også snakkede lidt om, så var jeg meget i tvivl om, hvad jeg skulle tale om. Det skulle ikke blive en lang politiker tale og samtidig var det vigtigt for mig at give de unges besyv med, noget jeg virkelig havde svært ved at finde ud af hvad er – altså de unges mening til grundloven og måske i højere grad hvorfor man som ung i dagens Danmark bør være taknemmelig for grundloven. Og netop det blev faktisk omdrejningspunktet – at jeg tror jeg selv og min generation tager grundloven for givet…

IMG_0550
IMG_0576Fantastisk smukke omgivelser ved Ejer Bavnehøj 

En af de søde venstre folk har sendt mig videoen her som han filmede idag, og den synes jeg da i skulle have lov at se hvis i var nysgerrige.

Glædelig grundlovsdag og må den længe leve!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er politisk aktiv når...