Opskrift: Hjemmelavet koldskål og kammerjunker

Nu som rigtig voksen

Jeg tillod mig selv de sidste par uger at stresse rigtigt ud og af. Først og fremmest ved at være ved at gå til over eksamen og karakterpres. Jeg har faktisk søgt ind på uddannelse gennem kvote 2, men alligevel lod jeg mig desværre rive med at det cirkus der endte med at være omkring karakterer i de sidste uger op til den sidste eksamen. Samtidig har det være fantastisk at have intet mindre end 0 studierelaterede ting at forholde sig til siden i tirsdags, hvor jeg endelig fik min fine røde hue på. Jeg har nydt god mad, øl og venners selskab, og kommer også til at gøre det et par gange endnu, da studentergilder åbenbart godt kan strække sig over et par uger.

Igår fyldte jeg oven i hatten 20. Og det er virkelig en milepæl jeg har set frem til. Det hele er lidt mere voksent, og som afslutning på det der med nu at have afsluttet gymnasiet, og få lov til at starte et mere voksent liv med studie osv., føltes det helt rigtigt samtidig lige at sige farvel til teenageårene. Farvel teenage-liv og pjat og goddag til voksen-liv og bekymringer… Eller hvad? Nu må vi se, jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad der skal ske i både mit og min kærestes liv efter sommeren. Jeg må indrømme at jeg nok får lidt svært ved at slappe 100% af, før jeg får et optagelsesbrev eller et afslag. Men det virker nu allerede til at gå meget godt, det der med at slappe af, og mon ikke også, at det fører nogle flere blogindlæg med sig? Jeg tror det…

IMG_6581

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Hjemmelavet koldskål og kammerjunker